Video

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Hoe gebruik je bepaalde producten? Je ziet het hier in de verschillende productvideo's:

 

Connect Products

Seal-IT® 360 High-Tack

 

Seal-it® 360 HIGH-TACK is een oersterke, vlekvrije, elastische en veelzijdige constructie- en / of montagelijm, met extreem hoge aanvangshechting, voor zware en direct vaste verlijmingen, op basis van hybride technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid en zich vormt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.


Ga naar product


Seal-It® 250 Silicon-All

 

Seal-it® 250 SILICON-ALL is een veelzijdige, schimmelwerende, weekmakervrije en neutraal uithardende afdichtingskit, voor bouw-, beglazing-, gevel(elementen)-, sanitair-, natuursteen- en zwembadvoegen, op basis van siliconen technologie, welke uithardt door luchtvochtigheid, tot een duurzaam permanent elastisch blijvend rubber.


Ga naar product

 

 

Montage handleiding Masterflash® Sticky Roll

 

Master Flash® Sticky Roll is een hoogwaardige zelfklevende water- en dampdichte afdektape voor dakisolatie. Gemaakt van EPDM-rubber versterkt met rekbare aluminium gaaskern voor betere profilering en vormgeving op dakpannen. Het wordt gebruikt om dakvoegen af te dichten op plaatsen die moeilijk waterdicht te maken zijn, zoals schoorstenen, dakkapellen of aangrenzende muren.