Over ons

Meer dan 40 jaar ervaring

Northern Engineering Services (NES) is een onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling en verkoop van bevestigingsmaterialen en montagetechnieken. Naast de reguliere handelsfunctie staat de ontwikkeling en productie van bevestigingsmaterialen centraal. Onze producten worden getoetst aan de bouwrichtlijnen en normeringen. Inmiddels bestaat NES bijna 50 jaar en wordt de Europese markt beleverd vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland. Ons ruime assortiment van artikelen wordt voornamelijk gebruikt bij dak & wand montage, geveltechnieken, installatietechniek en binnenafbouw. Wij richten ons vooral op de groothandel, bouwmateriaalzaken en houthandelaren. 

 

Technische ondersteuning

Buiten het verkopen van bevestigingsmaterialen richt NES zich vooral op het technisch ondersteunen van de klant. Met doelgericht advies zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste bevestiger krijgt voor jouw project. Specifieke toepassingen kunnen worden getest in ons testcentrum of op locatie. Zo zorgen wij ervoor dat onze jarenlange ervaring wordt gedeeld met de klant. 

 

Bevestiger in kleur

Sinds 2007 heeft NES het coaten van schroeven in eigen beheer. Dit zorgt voor een snellere afhandeling en meer flexibiliteit. Ook kunnen wij zo de kwaliteit van de coating waarborgen. Waar anderen het vaak bij standaard RAL kleuren houden, gaan wij een stap verder. We hebben door de jaren heen een grote database aan recepten opgebouwd waardoor wij de bevestigingsmaterialen in de meest uiteenlopende kleuren kunnen coaten. Op zoek naar een kleur? Neem contact met ons op en samen komen we tot jouw gewenste kleur.  

 

Team NES

Sinds jaar en dag staat het team van NES voor je klaar. Zowel online als aan de telefoon voorzien wij je van advies en proberen wij je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. NES is altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen in de markt zodat wij je altijd kunnen voorzien van de juiste materialen voor elk project. Ook op logistiek vlak denkt NES BV met je mee. Je bestelling rechtstreeks afleveren bij je klant of op een bouwplaats? Geef het aan en wij zorgen ervoor. Het team van NES BV staat altijd open voor uitdagingen, maar kwaliteit komt voor ons op de eerste plaats.   

 

Heb je vragen of kun je iets niet vinden op onze vernieuwde website neem dan contact op met de verkoop binnendienst. Dit kan per e-mail, telefoon en zelfs via Whatsapp.