Vacature: Assortimentsbeheerder (Fulltime)

Vacature: Assortimentsbeheerder (Fulltime)

Functie
Van jou wordt verwacht dat je met een energievolle werkhouding mensen bij NES motiveert. Je hebt kennis van het samenstellen en analyseren van databestanden uit logistieke informatiesystemen en je weet deze kennis over te dragen. Ook treedt je op als vraagbaak voor de afdelingshoofden . De grootste uitdaging voor de aankomende jaren is enerzijds NES voorzien van een adequate voorraad en anderzijds het assortimentsbeheer te verbeteren. Dit doe je door de automatisering verder door te voeren en het assortiment te standaardiseren. Denk hierbij aan het initiëren van slimme voorraadstrategieën tot aan het ontwikkelen van een nieuwe inrichting van het voorraadsysteem. Indien nodig kan je ook optreden als projectleider.

NES bevestigingsmaterialen
NES is een dynamische leverancier van bouw gerelateerde bevestigingsmaterialen in Almere met magazijnen in Nederland en Duitsland. De marktsegmenten waaraan NES levert zijn Dak- en Geveltechniek, Binnen-afbouw en Installatietechniek. Wij onderscheiden ons door het ontwikkelen van technisch hoogwaardige en innovatieve producten. Daarnaast staat een betrouwbaar technisch advies centraal.

Jouw Profiel
Om succesvol te zijn in deze positie, ben je klantgericht, proactief, kritisch en gedreven in het doorgronden van de klantvraag, met als doel de klant nog beter te begrijpen.
 HBO/MBO werk- en denkniveau.
 Ervaring in het beheren van een assortiment en of artikelgegevens.
 Kennis van het samenstellen en analyseren van databestanden.
 Ruime kennis van Office-pakket (zoals Word en Excel) en affiniteit met een ERP-pakket.
 Goede Nederlandse, Duitse en Engelse taalvaardigheden.
 Goede contactuele eigenschappen.
 Adviserend vermogen.
 Accuraat, ordelijk, stressbestendig, alert, samenwerken, zelfstandig, initiatiefrijk en overzicht kunnen houden.
 Wenselijk is product- en marktkennis van bevestigingsmaterialen.

Ons aanbod
Wij bieden een zelfstandige en uitdagende functie in een sterk groeiende onderneming. Hierdoor zijn er doorgroeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Graag ontvangen wij jouw sollicitatie per email ter attentie van Gerard de Jong op administratie@nesbv.nl